Menu
Καλάθι

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Εμπνευσμένο από την ιαπωνική έννοια κουράσι, ή αλλιώς «τρόπος ζωής», το βιβλίο αυτό σας παροτρύνει να οραματιστείτε την ιδανική ζωή για εσάς, από τη στιγμή που ξυπνάτε το πρωί έως το τέλος της κάθε μέρας...
22,20€
Χωρίς ΦΠΑ:22,20€
Τι φαίνεται καλό και γιατί; Η σύμβουλος σχεδιασμού Frida Ramstedt διευθύνει το κορυφαίο ιστολόγιο σχεδιασμού εσωτερικού χώρου της Σκανδιναβίας. Σε αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχημένης εσωτερικής διακόσμησης και στάιλινγκ για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σπίτι που ταιριάζει..
28,01€
Χωρίς ΦΠΑ:28,01€
Όπως σημειώνει στον πρόλογο της η συγγραφέας: "Από παιδί θυμάμαι την μητέρα μου να με μαθαίνει να στρώνω τραπέζια και να υποδέχομαι φίλους. Στην μνήμη μου φέρνω τη φαντασία που επιστράτευε ώστε να δημιουργήσει συνθέσεις, αλλά και την ηθική ικανοποίηση που της έδινε αυτή η δραστηριότητα .Δεν γνωρίζω ..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
"A retrospective portfolio of the work of Greek Cypriot interior designer Georges Petrides. Design projects spanning the period 1991 to 2015 are illustrated in this album dedicated to Petrides’ work. Nearly 400 pages, almost all illustrated in full colour. George Petrides is now based in Athens, whe..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Tα φυτά και τα λουλούδια δεν αποτελούν απλώς διακοσμητικά στοιχεία, αλλά έχουν δύναμη και ζωή, συμβάλλοντας στην ομορφιά της καθημερινής μας ζωής, αλλά και στη διαφορετικότητα των ιδιαίτερων εκδηλώσεων. Στόχος του λευκώματος αυτού, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αθ. Σταμούλης και φέρει τη..
35,06€
Χωρίς ΦΠΑ:35,06€
"Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ του καλλιτέχνη και του χειροτέχνη [...] Ας δημιουργήσουμε, λοιπόν, μία νέα ένωση χειροτεχνών, δίχως τον ταξικό διαχωρισμό που υψώνει ένα υπεροπτικό εμπόδιο μεταξύ χειροτέχνη και καλλιτέχνη!". Με αυτά τα λόγια έκλεινε ο Βάλτερ Γκρόπιους, τον Απρίλιο του 1919, το..
40,52€
Χωρίς ΦΠΑ:40,52€
Μελετώντας αυτό το βιβλίο, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας διακοσμητικά έργα εφαρμόζοντας χρώματα σε διάφορες επιφάνειες, με σπόγγο, κομμάτια ταινιών, με μεθόδους εμφάνισης παλαίωσης και πατίνας, με απομίμηση μαρμάρου, ρωγμών, επιχρύσωσης κ.λπ., με οδηγίες βήμα προς βήμα και φωτογραφίες για έ..
25,36€
Χωρίς ΦΠΑ:25,36€
Ανέκαθεν το αβγό αποτελούσε το σύμβολο της ανανέωσης και της γονιμότητας. Ήδη από τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι διακοσμούσαν αβγά, τα οποία χάριζαν σε φίλους και γνωστούς για δημιουργία και προκοπή. Σ' αυτό το βιβλίο σας παρουσιάζουμε τεχνικές διακόσμησης αβγών που μπορείτε να εφαρμόσετε χωρίς ιδια..
6,36€
Χωρίς ΦΠΑ:6,36€
[...] Ο Γιάννης Τσούμας εργάστηκε σε ένα σημαντικό ιστορικό και κοινωνικό θέμα, τον συνδυασμό των ιδεών της αισθητικής και της λειτουργίας των μορφών που καλλιεργήθηκαν στις διακοσμητικές τέχνες και την αρχιτεκτονική, κατά την περίοδο που προηγήθηκε του μοντερνισμού και του πρώτου μισού του εικοστο..
53,76€
Χωρίς ΦΠΑ:53,76€
( . . .) Στο έπιπλο αποτυπώνονται για άλλη μια φορά τα πολλά πρόσωπα της ανθρώπινης τραγωδίας αισθητικά - συμβολικά. Φαντασία χωρίς σύνορα, έτσι ήταν πάντα το φυσικό περιεχόμενο και η Τέχνη του ανθρώπου. Το κάθισμα - αμίλητος σύντροφος "αρθρώνει" τον κρυμμένο του λόγο, το συρτάρι με τα κρυμμένα τραγ..
9,13€
Χωρίς ΦΠΑ:9,13€
[...] Το σύγγραμμα αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές της διακόσμησης, του επίπλου και του χώρου, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ιδιαίτερα στους σπουδαστές των ΤΕΙ. Παράλληλα απευθύνεται και σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις μεγάλες στιγμές του πολιτισμού π..
25,36€
Χωρίς ΦΠΑ:25,36€
επιστρώσεις που εφαρμόζονται τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Στο βιβλίο αναλύονται τα είδη, τα χαρακτηριστικά, οι τρόποι τοποθέτησης και συντήρησης των διαφόρων δαπέδων. Ειδικότερα παρουσιάζονται: -Επιστρώσεις με ξύλο -Επιστρώσεις με φυσικές πλάκες -Επιστρώσεις με τ..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 29 (2 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία. Πολιτική Απορρήτου